Les Municipals en lluita. 25A


  Jornada reivindicativa a tots els centres de Catalunya; Barcelona també. CCOO     d' Educació a l' Ajuntament de Bcn en defensa dels centres públics de l' ensenyament de 0-3 a Universitat.


L' IMEB i els centres de Bressol de Barcelona han participat activament en els actes reivindicatius vinculats als centres,  i  a  la comunitat educativa..

Els preparatius necessaris.




P1170122.JPG

   

Video Tres Pins  

                            
Patronat
                                          

                                                                                 

 

IESM Ferran Tallada


 

Les escoles bressol participen a la jornada

#25APrenElTeuCentre contra les retallades a l’escola pública


El 0-3 hi és ! i sobren els motius. Des de l’inici de curs retallades al suport educatiu, al personal de cuina, augment de ratis, privatització de 3 centres, baixada de sou a les educadores contractades aquest any, pujada de quotes a les famílies....
Malgrat la tarda de pluja a deslluït alguns actes, a l’escola bressol Colometa, de Nou Barris es tanquen famílies, infants i educadores de les bressol del districte. S’ha fet una Assemblea i un taller de pancartes per la mani del 28. També hi ha hagut una xocolatada. Una família ha explicat la campanya per no abonar els rebuts de maig i juny a l’IMEB.



A Horta-Guinardó s’han fet tancades a dues centres; a Valldaura, que  acull a tres escoles més (l’Arboç, l’Harmonia i la Llar d’infants) i a  l’EBM. Sant Genís. Ambdues acaben amb una sonora cassolada al vespre.  Al barri del Carmel, les escoles bressol Albí, Xarlot i Tris-tras s’han concentrat a 2/4 de 6 davant l’escola Tris-tras on s’ha fet una gran cassolada.

Sants- Montjuïc: Algunes escoles bressol del districte, Pau, El Fil, Bellmunt, El Timbal, s’han adherit a la jornada reivindicativa proposada  per l’assemblea groga de Sants que consisteix en un cercavila, un berenar-sopar a la plaça de Sants i una assemblea al CEIP Cavall Bernat, S’ha acabat amb una cassolada .

La EBM La filadora de Sant Andreu ha participat  a la tancada amb una xocolatada i taller de lectura pels infants. Abans es concentren a la porta del districte. A l’escola bressol Les Quatre Torres han fet un full informatiu (AMPA i Equip) i la jornada lúdica i reivindicativa amb una Assemblea per debatre la situació del moment.

L’AMPA de EBM Barrufets, a l’Eixample ha organitzat una tancada-Assemblea informativa amb tallers per els infants a l’escola. La durada prevista es de les 17h a les 20h.

Les famílies dels centres Portal Nou i Carabassa a Ciutat Vella participen  a la xocolatada informativa convocada per l’AMPA del col·legi Baixeres.


Bressol hi serem


I aquest diumenge a les 11,30 hores totes i tots a LA MANIFESTACIÖ. La gent d' Educació ens trobem a Pg. de Gràcia / Aragó.